Zonnepanelen Reiningen

Het is van belang, dat uw zonnepanelen regelmatig gereinigd worden. Zo behaalt u altijd een optimaal rendement. Schoonmaken van zonnepanelen vraagt echter wel kennis van zaken. Hartman Facilitair heeft deze kennis in huis om uw kostbare zonnepanelen optimaal en verantwoord te reinigen.

 

Omdat kraanwater kleine onzuiverheden bevat zoals zout, kalk, mineralen en metalen gebruiken wij bij het reinigen van uw zonnepanelen osmosewater. Osmosewater wordt ook wel gedemineraliseerd water genoemd en is water in zijn puurste vorm. Het is namelijk vrij van kalk, lood, zouten, ijzer, natrium, kalium, magnesium en organische vervuiling. Osmosewater is om die reden erg puur en laat daarom geen strepen of vlekken achter.

 

Osmosewater bestaat alleen uit waterstof en zuurstof, het bevat meer zuurstof dan gewoon (kraan)water. De zuurstof zorgt voor een verlaagde zuurtegraad in het water en dat zorgt voor een perfect oplossend vermogen. Hierdoor beschadigen de materialen van de zonnepanelen niet en realiseer je een betere kwaliteit bij het reiningen van uw zonnepanelen.

 

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie