Gevelreiniging & onderhoud

Gevelreiniging is de oplossing voor vervuilde gevels. Dit kan organische vervuiling zijn, zoals aanslag of klimop. Het kan ook gaan om graffiti, coating of gevelverf. Al deze vervuiling kan Hartman Facilitair middels de juiste technieken van de gevel verwijderen, waardoor uw pand er weer als nieuw uitziet.

 

Het reinigen van uw gevel is niet altijd zonder risico. Schade aan panden wordt soms veroorzaakt door het onjuist reinigen van gevels. Reiniging kan de gevel mechanisch of chemisch beschadigen waardoor verkleuring, afzanding, verpoedering, schilfering en afbrokkeling kan optreden.

 

Metselwerk en vele soorten natuursteen zijn na reiniging vaak poreuzer waardoor de gevel meer water opneemt en er kans op vorstschade optreedt en een snellere en diepere vervuiling van de gevel. Daarom is het van belang, dat de gevel na een reiniging vakkundig wordt geïmpregneerd.

 

Hartman Facilitair heeft de kennis en kunde in huis om veilig, snel en effici├źnt al het vuil, graffiti, kauwgom en andere bekladding van uw gevel te verwijderen.

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie