Specialistische reiniging

Opleveringen: nieuw- en verbouw

Hartman Facilitair begrijpt dat een goede eerste indruk belangrijk is wanneer u een pand wilt verkopen/ verhuren. Cementsluier, stof, verf, kit en kalk spetters op ramen moeten voor de oplevering verwijdert worden. Wij zorgen voor een professionele opleveringsschoonmaak met als resultaat een kwalitatief hoogwaardige oplevering die uw klanten zeker zullen waarderen.

 

Reiniging van houtwerk, trespa delen en kunststof

Door weersomstandigheden en andere externe invloeden kunnen daklijsten, boeidelen en trespa beplatingen vervuilen en zal er op langere termijn verwering ontstaan. Hartman Facilitair kan deze materialen op een professionele wijze voor u reinigen. U kunt hierbij denken aan hout- en kuststofreiniging van uw kozijnen, dakkapellen, boeidelen, gevelbekleding, windveren en terrasoverkappingen. Ook groot schoonmaakwerk van o.a. damwandgevels en ISO-panelen is bij Hartman Facilitair geen enkel probleem.

 

Rolluik reiniging

Door weersomstandigheden en andere externe invloeden vervuilen rolluiken zowel aan de binnen- en buitenzijde. Hartman Facilitair kan deze professioneel voor u reinigen. Reinigen van rolluiken verlengt niet alleen de levensduur maar zorgt tevens voor een frisse uitstraling van uw pand.

 

Dakgoot Reiniging

Dakgoten zijn vanaf de grond lastig te controleren waardoor deze vaak vergeten worden bij het reinigen van de woning. Het goed en regelmatig schoonmaken van de dakgoten is echter heel belangrijk. Een vervuilde dakgoot kan veel problemen veroorzaken. Wanneer het regenwater niet goed afgevoerd kan worden, kan door het gewicht van het water de dakgoot gaan scheuren of doorhangen. Blad en ander afval in uw dakgoot betekent tevens een grotere kans op lekkage. Door uw dakgoten regelmatig te laten reinigen door Hartman Facilitair, kunnen bovenstaande problemen worden voorkomen. Bij het schoonmaken van uw dakgoten worden de volgende schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd:
  • Het verwijderen van aanwezig onkruid, bladvuil, takken, vuurwerkresten, vogelnesten e.d.
  • Indien nodig het reinigen van de binnenzijde van de dakgoot met een borstel.
  • Het doorspoelen van de dakgoot met stromend water.

 

Om lekkageproblemen te voorkomen en een goede afvoer van regenwater te kunnen garanderen, raden wij u aan om uw dakgoten minimaal één keer per jaar te laten reinigen.

 

Reinigen van zonnepanelen

Het is van belang, dat uw zonnepanelen regelmatig gereinigd worden. Zo behaalt u altijd optimaal rendement. Schoonmaken van zonnepanelen vraagt echter wel kennis van zaken.. Hartman Facilitair heeft deze kennis in huis om uw kostbare zonnepanelen optimaal en verantwoord te reinigen.

 

Anti spin behandeling

Er zijn maar liefst 600 spinnensoorten in Nederland. Deze spinnen kunnen een hoop overlast veroorzaken door het achterlaten van webresten en spinnenpoep op plaatsen waar men vaak moeilijk bij kan. Hartman Facilitair werkt met een Anti Spin middel welke op een vriendelijke wijze de spin verdrijft.

 

Hogedrukreiniging

Bij hardnekkige vervuiling kan hogedrukreiniging uitkomst bieden. Om onnodige schade te voorkomen moet dit op een juiste manier gebeuren. Hogedrukreiniging is effectief voor het verwijderen van vele soorten vervuiling zoals graffiti, kauwgom, groene aanslag, mos en verf. Hartman Facilitair verwijdert deze vervuiling op vakkundige wijze door een combinatie van juiste temperatuur en druk.

 

Koelcelreiniging

Om het rendement van koelcellen zo optimaal mogelijk te houden, is het van belang dat deze periodiek gereinigd worden. Tevens verminderd een reinigingsbeurt de kans op schimmels en bacteriën. Hartman Facilitair kan het reinigen en desinfecteren van koelcellen voor u verzorgen, neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Graffiti verwijderen/ preventie

Wanneer uw pand ontsiert is door graffiti heeft Hartman Facilitair de oplossing om dit voor u te verwijderen. Om kans op extra beschadigingen tot een minimum te beperken reinigen wij het oppervlak door middel van stoom. Na het reinigen van het oppervlak kunnen wij deze voorzien van een coating. Deze laag zorgt ervoor dat graffiti niet aan het oppervlak kan hechten en daardoor makkelijker te verwijderen is.

 

Verhuisschoonmaak

Bij een verhuizing komt veel kijken. Hartman Facilitair kan u hierbij ontzorgen. Wij nemen graag het eenmalig groot schoonmaakonderhoud of een gedeelte hiervan uit handen.

 

Woningreiniging/ ontruiming

Bij Hartman Facilitair kunt u bij verhuizing of uitzetting terecht voor het vakkundig laten ontruimen/ reinigen van uw pand. Wij kunnen o.a. het volgende voor u realiseren:
  • Desinfecteren van de woning.
  • Verwijderen van inboedel.
  • Verwijderen van vloerbedekking en laminaat.
  • Afvoeren van meubilair, afval en overige.
  • Bezemschoon opleveren.

 

 

Gemaakt met door Schot Marketing & Communicatie